Peter Hechtermans behaalde het diploma van licentiaat in de rechten aan de Universiteit Antwerpen in 2000. Vervolgens specialiseerde hij zich in het sociaal recht aan de Vrije Universiteit Brussel waar hij in 2001 een bijkomend diploma in het sociaal recht behaalde.

Sinds 2001 is hij actief als advocaat. Hij startte als stagiair bij het maritieme kantoor Wijffels-Geuens-De Paep. Zijn patroon was wijlen Mr. P. Geuens. In oktober 2008 spreidde hij zijn vleugels uit en bouwde hij een eigen advocatenpraktijk uit.

In 2009 behaalde Peter aan de Katholieke Universiteit Leuven een aanvullend diploma van sociale bemiddeling in organisaties. Ook volgde hij in 2009 de postuniversitaire opleiding curator-vereffenaar.

Peter legt zich toe op alle aspecten van het arbeidsrecht (individueel arbeidsrecht, collectief arbeidsrecht, sociaal strafrecht), op het straf- en verkeersrecht, alsook op het contractenrecht en buitencontractueel aansprakelijkheidsrecht.

Hij is ingeschreven aan de Antwerpse en Mechelse Balie.

Toon Brawers behaalde zijn bachelor diploma met onderscheiding aan de Universiteit van Antwerpen. In 2013 behaalde hij met grote onderscheiding het diploma van Master in de rechten aan de Universiteit van Gent, nadat hij deelnam een aan internationaal uitwisselingsprogramma aan de Universiteit van Valencia.

Toon liep tijdens zijn studies stage bij de Procureur Des Konings van het arrondissement Mechelen. Hier deed hij bijzondere ervaring op in het strafrecht.

Zijn bachelorpaper schreef hij over de aansprakelijkheid van de onderwijzer. In zijn thesis werd de aansprakelijkheid van internet service providers onderzocht. Zijn interesses gaan voornamelijk uit naar het burgerlijk en handelsrecht, het contractenrecht, het vastgoedrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het verkeersrecht.

Toon is advocaat aan de balie te Antwerpen sinds september 2013. Sinds november 2017 heeft hij een eigen kantoor te Lier.

toon@hechtrecht.be  

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.