HechtRecht is een jong, dynamisch advocatenkantoor opgericht door Peter Hechtermans in 2008. In 2013 vervoegde Toon Brawers het kantoor.

Het verdedigen van de belangen van cliënten in gerechtelijke procedures, arbitrages en deskundigenonderzoeken, maar ook adviesverlening en begeleiding van onderhandelingen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van het kantoor.

De competenties van Peter Hechtermans en Toon Brawers vullen elkaar naadloos aan, met gevolg dat zij u – particulier of bedrijf – kunnen bijstaan in het merendeel van de probleemsituaties waarmee u geconfronteerd wordt. Of het nu gaat over arbeidsrecht, contractenrecht, buitencontractuele aansprakelijkheid, incasso, straf- en verkeersrecht: u kan terecht bij HechtRecht.

Voor probleemsituaties die niet tot hun core business behoren, doet HechtRecht een beroep op een externe advocaat. Het gezegde “schoenmaker, blijf bij uw leest” geldt ook voor advocaten. HechtRecht draagt kwaliteit, transparantie en pragmatiek hoog in het vaandel, zowel wat betreft de procesvoering, de communicatie als de erelonen.

HechtRecht werkt vanuit Antwerpen en Willebroek.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.